Absoluut De Lekkerste Appeltaart Met Een Beetje Rum!!!

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de oven vast aan. Doe de roomboter een minuutje in de magnetrom zodat het mooi zacht is en doe in een kom, zeef het meel erboven en doe 1/2 van het losgeklopte ei erbij. Mix dit met de deeghaken, tot een samenhangend geheel. Verdeel het deeg in stukken en beleg de bodem van de bakvorm (als je handen aan het deeg blijven kleven, was je handen met koud water droog ze goed af en strooi er wat meel overheen. Bekleed de hele vorm, dus ook de wanden, laat van het deeg 1/4 over voor de bovenkant. Voor de appelvulling: de 5 appels in kleine blokjes snijden, 4 theelepeltjes kaneel, 50 gram witte basterdsuiker, 2 dopjes rum. Bestrooi de bodem van de bakvorm met wat paneermeel en doe het appelmengsel in de bakvorm en druk goed aan. Maak van het overgebleven deeg met de hand wat slierten (maakt niet uit als 1 sliert uit 4 delen bestaat, druk ze gewoon wat tegen elkaar aan). Gewoon wat rolletjes maken en een sliert maken. 3 horizontaal en nog 2 verticaal en klaar. Als je een raster hebt gemaakt op de appeltaart van de slierten/ rolletjes, wrijf dit dan in met het losgeklopte ei. Zet in de oven voor 60 minuten en klaar!!!!!!!

Absoluut De Lekkerste Appeltaart Met Een Beetje Rum!!! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Apfelstrüdel
Nagerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Ananas toetje van de BBQ
20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Jonas Cramby's green scallop taco (gebakken kammosselen)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verse tomatensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept