Bak de cake 30 of 40 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden C. Laat de cake op een doek volledig afkoelen. Draai de cake om; de onderkant wordt de bovenkant. Snij de cake horizontaal door en vul met een laagje abrikozenvulling. Verwarm 1 eetlepel afdekgelei met 3 eetlepels water en bestrijk er zowel de bovenkant als de zijkant van de cake mee. Druk onmiddellijk amandelschilfers tegen de zijkant aan. Los het poeder voor wit gebakglazuur op in 40 ml warm water. Leg het zakje chocoladeglazuur 10 minuten in heet water. Bestrijk de bovenkant van de cake met wit glazuur. Doe het gesmolten chocoladeglazuur in een spuitzak met een hele kleine opening. Spuit het chocoladeglazuur spiraalvormig op het witte glazuur. Trek met een mesje lijnen door het glazuur van het midden naar de rand van de taart, zodat je de spiraal doorbreekt. Het resultaat is een prachtig spinnenwebmotief.
Gebak Met Spinnenweb. is een recept van Smulweb.nl