Champignonpate

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 25 gr van de boter in een pan en fruit er de ui en knoflook bijna gaar in. Voeg dan de champignons toe en laat gaar bakken. Draai het vuur hoog en laat al roerend het vocht verdampen. Breng royaal op smaak met zout en peper en doe de pate over in eenpersoons schaaltjes. Zet koel. Smelt de rest van de boter en schenk over de pate. Zet in de koelkast en dien op met de toast.

Champignonpate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonpate
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonpate Met Noten
10-20 min -
Bekijk recept
Kruidige Eendenborst Met Pate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Champignonpate
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonpate Met Noten
10-20 min -
Bekijk recept
Kruidige Eendenborst Met Pate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept