Montbriac Met Kastanjechampignons In Port

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champignons schoonmaken met keukenpapier en in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan boter verhitten. Champignons op hoog vuur ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Bosui toevoegen en nog ca. 1 min. meebakken. Port, zout en peper aan champignons toevoegen en afgedekt ca. 5 min. zachtjes laten stoven. Intussen veldsla over de borden verdelen. Kaas in 12 plakjes snijden. Champignons over veldsla verdelen. Op champignons telkens 3 plakjes kaas rangschikken.

Montbriac Met Kastanjechampignons In Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Montbriac Met Champignons En Port
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept