Konijn In Een Kruidige Witte Wijn-saus

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de boter in de pan heet en braad het konijn mooi bruin. haal de stukken weer uit de pan en bak de blokjes spek of hammet de gesneden ui. Doe de stukken konijn er weer bij en voeg het zakje kruiden (′bouquette garni′, de grof gehakte walnoten, de wijn en de bouillon toe. Laat alles ca. 1? uur zachtejes sudderen, voeg dan de room toe en laat het nog een paar min. tegen de kook aan. Voor de garnering: Als je geen kant en klare wortelbolletjes hebt maak dan zelf wortelbolletjes met een aardapelronder, of snijd gelijke blokjes van de wortel. Bak ze in de hete olie in een koekenpan goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Konijn In Een Kruidige Witte Wijn-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept