Cognactaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter, suiker, eigelen en 1 borrel cognac tot een romige massa mixen in ca. 15 minuten. Springvorm invetten met boter en 1 zakje vanillesuiker er overheen strooien. Neem een diep bord en doe hier 1 borrel cognac in met water. Dompel een voor een de lange vinger hier in en leg ze op de bodem van de vorm. Doe hier de romige massa op, dan weer lange vingers dompelen in water met cognac en boven op de romige massa leggen. Mix dan de klop-klop met een kopje melk, vanillesuiker, cognac. Verdeel dit mengsel over de lange vingers en maak er met een vork figuren op. De taart laten opstijven in de diepvries.

Cognactaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cognactaart
20-30 min -
Bekijk recept
Cognactaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Cognactaart Van Gerda
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Cognactaart
20-30 min -
Bekijk recept
Cognactaart
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Cognactaart Van Gerda
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept