Kook de aardappelen met schil beetgaar, giet ze af en laat ze even apart staan. Breng de bouillon aan de kook. Snijd de varkenshaas in de lengte in zodat er een lapje ontstaat. Vul de varkenshaas met de beenham, geroosterde paprika en brie. Strooi er wat peper en zout over en rol het vlees op. Bind het rolletje stevig vast met wat binddraad. Plaats het stoommandje of vergiet in de pan met de bouillon. Leg het varkenshaasrolletje erin en laat op een laag vuur in ongeveer 15 minuten gaar stomen. Snijd de lauwwarme aardappelen met schil in grove blokken. Bak vervolgens de spekjes krokant en voeg deze toe aan de aardappelen. Meng daarna de mosterd, azijn en olijfolie er doorheen. Maak het af met wat peper, zout en gehakte peterselie. Haal het vlees uit de stoompan en leg het even apart. Doe vervolgens de spinazie in de pan en stoom op hoog vuur in een minuut gaar. Snijd de varkenshaas in plakjes. Leg wat van de aardappelsalade op een bord, daarop de spinazie en de plakjes vlees. Maak het af met wat druppels balsamico-azijn.
Gevuld Varkenshaasje Met Aardappelsalade is een recept van Smulweb.nl