Hazenrugfilet Met Mosterdsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de hazenrugfilets met zout en peper en bak ze in ongeveer 4 minuten rondom bruin in de boter. Laat ze verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten op een warme plaats. Bak het sjalotje 3 minuten in het achtergebleven braadvet. Voeg mosterd en slagroom toe en laat de saus 6 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper, zout en bieslook.

Hazenrugfilet Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met noten-rozijnenrijst en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept