Hazepeper

5
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter in hapjespan smelten, spek en uien toevoegen. (uien niet bruin laten worden) Hazevlees en peper, piment en laurierbl.in de hapjes pan erbij doen. Op een laag gaspitje een paar uur laten sudderen, steeds omscheppen en steeds een beetje kooknat van de haas toevoegen. Het mag niet uitdrogen.Het spek en de uien moeten helemaal wegsmelten. Een half uur voor het opdienen een glas rode wijn erbij doen.

Hazepeper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hazepeper
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper D'artagnan
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazepeper
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper D'artagnan
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept