Springboksteak Met Rozemarijnjus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vier borden voorverwarmen, steaks halveren, rozemarijnnaaldjes van takjes rissen, in braadpan 40 g boter verhitten, steak in ca 4 min lichtbruin bakken, halverwege keren, bestrooien met zout en peper, steaks tussen 2 borden warmhouden. Champignonmengsel zachtjes verwarmen, saus aan de kook brengen, van vuur af rest van de boter erdoor kloppen, op smaak brengen met zout en peper, rozemarijnnaaldjes erdoor roeren, steaks in het midden van de borden leggen, champignonreepjes erop scheppen, saus ernaast scheppen.

Springboksteak Met Rozemarijnjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel met rozemarijnjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met sinaasappel en pistachevulling
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-rozemarijnjus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade met eendenborstfilet
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honingmosterdsaus
Bekijk recept