Jachtpannetje Met Sperziebonen En Tuinkruidenpuree

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappels in weinig water met zout in ongeveer 20 minuten gaar. Verhit de olie in een braadpan en bak de hamlappen. Voeg de uien en sperziebonen toe en bak ze 3 tot 4 minuten mee. Maak de Mix aan met 4 dl koud water en roer goed. Voeg de mix toe aan het vlees en breng al roerende aan de kook. Draai het vuur laag en stoof het vlees en de groenten met de deksel schuin op de pan in 25-30 minuten zachtjes gaar. Roer regelmatig en breng op smaak met peper en zout. Giet de aardappels af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappels met voldoende kookvocht tot een smeuige puree. Roer de tuinkruiden met peper en zout naar smaak door de puree en serveer met het jachtpannetje.

Jachtpannetje Met Sperziebonen En Tuinkruidenpuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker