Citroenaardappeltjes Met Tijm En Rode Ui

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de aardappelen schoon en snijd ze in stukken. Pers de citroen uit. Schep de aardappelen met het citroensap, de uien, de olie en peper en zout naar smaak in een kom door elkaar. Verdeel de aardappelen over een met een bakmatje bekleed bakblik en steek de tijm ertussen. Bak de aardappelen in een voorverwarmde oven ?(200 ?C) in ? 1 uur en 15 min. mooi bruin en gaar. Schep ze tussentijds tweemaal om. Lekker met een biefstuk en een gemengde salade.

Citroenaardappeltjes Met Tijm En Rode Ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept