Kook de pasta volgens aanwijzingen op het pak. Meng in een kom het gehakt, de ui, de helft van het broodkruin, de parmezaanse kaas, et basilicum en het ei. Draai kleine balletjes van het mengsel. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de gehaktballetjes bruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. Doe ze in een ovenschaal en verwarm de oven voor op 180 graden. Fruit voor de saus de ui en knoflook in dezelfde pan op laag vuur tot de ui zacht is. Voeg de paprika en champignons toe en bak 2 minuten.. Roer de tomatenpuree erdoor en daarna de wijn en 2,5 dl water. Breng de saus al roerend aan de kook. Roer de macaroni en peper en zout naar smaak erdoor. Schenk de saus over de gehaktballetjes. Bak de schotel 30-35 minuten in de oven. Meng mozzarella en broodkruim en strooi dat over de schotel;. Bak de schotel in nog 10 minuten goudbruin.
Pasta Met Gehaktballetjes Met Een Overheerlijke Champignonsa is een recept van Smulweb.nl