Gelatine in koud water laten weken (ca 5 min)1 ? dl melk en 1 dl slagroom met vanillestokje en amandelspijs aan de kook brengen. Circa 5 min. laten staan. Vanillestokjes verwijderen. Gelatine in het warme mengsel oplossen. Mengsel laten afkoelen. Bitterkoekjes ca. 15 min weken inde Amaretto. Steeds omscheppen. Koekjes zo fijn mogelijk maken. 2 ? dl slagroom stijf kloppen,. Slagroom en de koekjes door gelatinemengsel spatelen. VOOR DE SAUS: In een koekenpan 100 gram suiker en ? dl water op zacht vuur verwarmen en suiker tot lichtbruin laten carameliseren. Caramel van vuur afblussen met 1 dl melk en 1 ? dl slagroom. De caramel zal nu gaan klonteren, maar lost bij roer roeren zo weer op. Eierdooiers loskloppen en beetje warme saus bij de eierdooiers roeren. Mengsel van het vuur af en door warme saus roeren. Je kan de saus zowel warm als koud serveren
Top Bitterkoekjesbavarois(pudding) Met Een Caramel-roomsaus is een recept van Smulweb.nl