Gebruik een middelgrote koekenpan met een kunststofbekleding. Bak, zonder eerst een klontje boter in de hete pan te laten smelten, tenminste 15 dunne flensjes. Laat de flensjes grotendeels afkoelen. Snijd de ontvelde tomaten in vieren. Neem dekernen, het zaad en het vocht weg. Maak het vruchtvlees droog met keukenpapier.Snijd het daarna in minuscule blokjes(ca. 5 mm.). Bestrooi de blokjes met wat zouten peper. Gebruik de keukenmachine om de salami ragfijn te malen. Voeg roomkaas, creme fraiche, zout, peper en basilicum toe. Laat de machine hierna nog enkeleseconden draaien tot een vrij smeuig mengsel is verkregen. Bestrijk alle flensjes er aan een zijdemee. Strooi de tomatenblokjes erover en druk ze, met de platte hand, in de zachte kaaslaag. Schep in een kommetje peterselie en Parmezaanse kaas luchtig door elkaar.
Flensjes Met Verse Roomkaas, Tomaten En Basilicum. is een recept van Smulweb.nl