Asperges Met Hollandse Garnalen

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De asperges knapperig koken (zie asperges koken), met schone theedoek afdeppen en warm houden. De eieren hard koken en pletten met een vork, de stukjes moeten nog fijn zichtbaar zijn. De boter smelten, de geplette eieren, de gehakte peterselie en het bieslook toevoegen en kruiden. Alles goed mengen, lichtjes opwarmen en op het laatste ogenblik de garnalen erdoor roeren.

Asperges Met Hollandse Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept