Mosselen In Romige Mosterdsaus

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter in de mosselpan verwarmen en hierin de groente in 3 min. zachtjes fruiten. De mosselen, tijm, laurierblad, wijn en peper toevoegen en dit in 7 min. gaar koken. Het kookvocht in de steelpan schenken en de mosterd en creme fraiche toevoegen. De saus al roerend licht binden met gladgeroerde maizena en met zout en peper op smaak brengen. De saus door de mosselen scheppen.

Mosselen In Romige Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept