Champignons Met Hollandse Saus

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignonms schoon, voeg er, na het wassen met citroensap, een 1/2 eetlepel fijngeknipte peterselie, 1 eetlepel citroensap en peper en zout naar smaak aan toe en smoor ze 15 minuten in hete boter. Schep de champignons uit het vocht in een warme schaal, laat het achtergebleven vocht tot de helft inkoken en giet er dan de Hollandse saus al roerend bij. Schep de saus over de champignons.

Champignons Met Hollandse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept