Tsap Tse

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Glass noodles koken op de volgende manier: water koken, glas noodles erin doen, vuur laag draaien en 5 minuten laten koken, noodles afgieten en in vergiet uit laten lekken (15 min) daarna met koud water wassen zodat ze niet meer zo plakken. Dan de overige ingredienten apart van elkaar in de wok bakken, vlees moet wel gaar zijn de groenten mogen een "bite" hebben. Alle ingredienten los van elkaar in de kommetjes doen anders mixen de smaken te veel. Dan de glass noodles uit de vergiet halen (als ze nog plakken moet je ze nog even afspoelen) en in een grote kom doen. Voeg soja saus, sesam olie, een beetje zout en een beetje suiker toe om de noodles op smaak te maken. Mix alles met je handen door elkaar want dan verspreid je de smaakmakers beter. Af en toe proeven of de noodles al smaak hebben, zoniet dan voeg je nog wat soja saus of sesam olie toe. Als de noodles op smaak zijn dan doe je de groenten en het vlees erbij, van alles een beetje zodat het een mooi geheel wordt. De groenten en het vlees werk je ook met je handen door de glass noodles zodat het goed verspreid wordt. Dan gooi je alles in de wok en warm je het op.

Tsap Tse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

SEI LIEN FEI TSE PIEN HWA KAU
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept