Portugal: Kikkererwten Met Spinazie

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kikkererwten uitlekken.Kook ze ongeveer 1 uur en giet ze goed af.Doe een derde van de spinazie in een pan. Leg daar de helft van de knoflook en ui op en daarop de helft van de kikkererwten. Bestrooi elke laag met zout, peper en paprikapoeder. Herhaal dit en eindig met een laag spinazie.Schenk de bouillon en de olie eroverheen, sluit de pan goed af en kook alles tot de kikkererwten gaar zijn en het kookvocht is opgenomen. Voeg indien nodig nog wat bouillon of water toe.

Portugal: Kikkererwten Met Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept