Laat de parelhoenfilets in 30 minuten op kamertemperatuur komen. Verhit en koekenpan met anti-aanbaklaag. Bestrijk de parelhoenfilets met olie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de parelhoenfilets in 10 minuten aan beie zijden goudbruin en gaar. Verwarm intussen de champignonsaus zachtjes. Smelt in de wok de rest van de boter en laat de spinazie al omscheppend slinken. Breng het op smaak met zout en peper en laat de spinazie in een zeef uitlekken. Laat de parelhoenfilets 1 minuut op een snijplank rusten en snijd ze dan schuin in dunne plakjes. Verdeel de spinazie over 4 warme borden. Rangschik de parelhoenplakjes over de spinazie en schenk de saus erop en ernaast. Strooi een beetje peper ober de saus en de rand van het bord.
Parelhoenfiet Met Champignon-roomsaus En Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)