Limburgs Zuurvlees

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Recept Limburgs Zuurvlees | Smulweb.nl   Recept Limburgs zuurvlees ingrid100 heeft dit recept op 4 januari 2004 toegevoegd. Dit recept is 15.607 keer bekeken, 30 x bewaard Print recept Boodschappenlijst Traditioneel Limburgs rundervleesgerecht. In het verleden werd het vlees in azijn gezet om langer te kunnen bewaren. Bij het bereiden van het vlees werd het dan gezoet met stroop om de zurigheid eruit te halen. Een heel aparte lekkere zoetzure smaakcombinatie die nu nog heel geliefd is in Limburg.
Voorbereiding
stijd: Langer dan 2 uur Gang: Hoofdgerecht Keuken: Regionale keuken Smaak: Zoetzuur Techniek: Stoven Soort gerecht: Hoofdgerecht Uit eigen keuken: Nee (i)

Limburgs Zuurvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
3u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op z'n Limburgs
1,545 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept