Oostvlaamse Vlaai

6
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De beschuiten verbrokkelen over het peperkoek-melk-mengsel en onderduwen. Goed roeren. De eieren los kloppen en onder het mengsel roeren.De rozijnen droogdeppen en met de andere ingredienten bijvoegen en alles goed mengen. Het mensel in de beboterde vorm gieten maar niet hoger dan 4 cm. Misschien is het nodig om er nog een kleine vorm bij te nemen. In de oven bakken bij 180?,plus minus 1 uur - het eerste halfuur met deksel.

Oostvlaamse Vlaai is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept