Limburgse Pastei

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bacon fijnsnijden en in droge koekenpan bakken. (Verdelen over twee pannen, anders is het te veel). Iets boter toevoegen en op hoog vuur de in kleine stukjes gesneden kipfilet en champignons toevoegen. Op het laatst de krieltjes even meebakken. Het geheel verdelen over twee ovenschalen. Laurierblaadje en kruidnagel in het midden van de schaal stoppen. Tot hier voor te breiden ... Saus maken volgens gebruiksaanwijzing, erover gieten. Schalen afdekken met het 10 minuten van tevoren uit de vriezer gehaalde bladerdeeg. 35 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.

Limburgse Pastei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipastei met rookworst
20 min-
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min Bijgerecht
Bekijk recept