Maak het gehakt aan met paneermeel en zout en draai er kleine balletjes van. Laat de gehaktballetjes de laatste 10 minuten met de kalfspoelet meekoken. Maak intussen de champignons schoon en smoor ze in circa 10 minuten gaar in een pannetje met wat boter, citroensap, een scheutje water en zout. Maak de roux. Smoor in wat boter een stukje ui en doe er de bloem bij. Laat de boter en bloem langzaam gaar en bruin worden en voeg er scheutje voor scheutje de bouillon aan toe tot de gewenste dikte en breng al roerend aan de kook. Zeef de saus en maak op smaak af met tomatenpuree, een scheutje madera en een paar druppels Worcestersaus, zout en peper. Doe er de kalfspoelet bij, de gehaktballetjes en de champignons, voeg er een scheutje koffiemelk aan toe en warm nog even goed door. Schep op een schaal en garneer met hardgekookt ei, enkele waaiers augurk en wat zure uitjes.