Laot de magrine of botter smelten in een kleine braodpanne en doe der wat eulie bi′j (dan trekt et vet niet zo in de bofferd). Doe ′t beslag in de braodpanne en zet de panne op eel leeg vuur (kleinste pittien van et gasstel, op de leegste staand). Umme de warmte geliekmaotig onder de panne te verdelen is et goed umme een vlamverdeler onder de panne te legen. Umme de bovenwarmte vaste te ollen leeg ie een kraante op de panne.Nao 1 tut 1.1/4 uur kiek ie in de panne of de bofferd dreuge is. As de bofferd dreuge is, giet ie eerst et vet onder de bofferd weg in een bakkien, dan skud ie de bofferd los van de bodem van de panne en wippen em daornao op de kop (zo-as bi′j een pannekoeke). Dan giet ie et vet weer bi′j de bofferd in de panne en zet ie de panne weer op et vuur ume de onderkaante bruun te laoten wodden. Nao ongeveer 30 menuten is de bofferd klaor.
Boffert, Op Een Klein Pittien is een recept van Smulweb.nl