Mestreechse Ballen

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in de grote pan, als de boter bruin begint te worden doe je de ballen in de pan en bakt ze snel rondom bruin. Daarna laat je ze op een laag vuurtje ongeveer 10 minuten per kant bakken. Omkeren met 2 lepels, zodat de ballen mooi heel blijven. Prik erin met een vork om te kijken of ze ook goed gaar zijn van binnen, anders de baktijd gewoon verlengen.

Mestreechse Ballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosuikoekjes met dipsaus
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mestreechse Waffele
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Mestreechse (Maastrichtse) Gehaktballen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept