Krentjebrij

6
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water aan de kook en voeg hier de gort en de rozijnen aan toe. Laat dit ca. 15 minuten koken. Voeg dan de suiker en de vruchten toe en laat dit nog ca. 5 minuten meekoken. Voeg in de laatste minuut de banaan toe en smullen maar!!

Krentjebrij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krentjesbrij Uit Oost Groningen.
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bessola (krentjebrij)
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Krentjesbrij Uit Oost Groningen.
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Bessola (krentjebrij)
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept