Zoek
Sauce Limbourgoise
4
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2dl droge witte wijn,2dl dragonazijn,4 fijngehakte sjalotten
5 versgemalen peper
2 eetlepels verse fijngehakte dragon
6 eidooires
50 gr boter
verse gehakte kervel zout kappertjes Hulpmiddelen Nvt Hulpmiddelen - Nvt Voorbereiding Nvt Bereidingswijze Laat de wijn azijn sjalotten wat peper zout en de dragon 1/3 inkoken. Voeg au bain marie de eidooiers stuk voor stuk toe en klop goed schuimig. Als alle gebonden monteren met de boter. Op smaak brengen met kruiden en kappertjes Serveertip
Bereiding
Laat de wijn azijn sjalotten wat peper zout en de dragon 1/3 inkoken. Voeg au bain marie de eidooiers stuk voor stuk toe en klop goed schuimig. Als alle gebonden monteren met de boter. Op smaak brengen met kruiden en kappertjes
Sauce Limbourgoise is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Sushi volcano surf'n turf
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept