Runder gehakt. We doen niks in het gehakt, en draaien er kleine balletjes van. Dit geheel braden we aan in een mengsel van boter en olijfolie. Goed gaar en doorbakken. We snipperen 2 uien en 3 paprika′s eventueel in de drie kleuren als het verkrijgbaar is. We halen de gehaktballetjes uit het braadsel ( olie en botermengsel ) en fruiten de uien en de paprika′s in dit mengsel. Hierna doen wij het gehakt en de uien met de paprika′s mengen in het mengsel, hierbij voegen wij een grote fles heinz tomaten-ketchup en een klein flesje hot ketchup en een theelepeltje zoete rode paprika poeder en indien gewenst 3 glaasjes of blikjes gesneden champignons. We laten dit geheel even onder roeren warm worden en dan afkoelen. Op het moment van nodig zijn warmen we het geheel weer op. Serveren met belegde broodjes en eventueel een huzaren salade.
Limburgs Gehakt Met Een Stevige Saus is een recept van Smulweb.nl