Kipkap Uit Brabant

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees opzetten in koud water met de uien en de peterselie en goed gaar koken. (af en toe afschuimen). Vlees uitnemen, uitbenen en in grove stukken snijden. In een pan doen met ? 4 pollepels van het kookvocht, azijn en de kruiden naar smaak. (de rest van het kookvocht evt. zeven en invriezen voor b.v. erwtensoep, vroeger at men het meestal meteen op met wat brood) Opnieuw ? 10 minuten laten koken. In een vooraf verwarmde glazen schaal gieten en af laten koelen om het te laten geleren.

Kipkap Uit Brabant is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeientaartjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blote kindertjes in het gras (uit Brabant)
0 min
Bekijk recept
Blote billetjes in het gras (snijbonenstamppot uit Brabant)
0 min
Bekijk recept
Mosselen Brabant *
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Voerense kipkap
0 min
Bekijk recept
Kipkap van kip
0 min
Bekijk recept
Zuid Limburgse hoofdkaas (kip kap)
0 min
Bekijk recept