Zoek
Kotelet Van Hersens
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Verse varkenshersens
1 koffielepel boter
1 knoflookteentjs
1 klein sjalot
het sap van een halve citroen Hulpmiddelen Bakpan Hulpmiddelen - Bakpan Voorbereiding De hersens drogen en schoonmaken
(al het bloed moet verwijderd worden) Bereidingswijze Laat de fijngesneden sjalot en fijngestampte
look in de gesmolten boter fruiten.
voeg de hersens toe en laat het geheel goudbruin bakken op een gemiddeld vuur.
peper en zout toevoegen.
bij het opdienen besprenkelen met citroe
Bereiding
Laat de fijngesneden sjalot en fijngestampte look in de gesmolten boter fruiten. voeg de hersens toe en laat het geheel goudbruin bakken op een gemiddeld vuur. peper en zout toevoegen. bij het opdienen besprenkelen met citroensap.
Kotelet Van Hersens is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Koolrabi Met Hersens
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gekookte rundtong met rode biet en h
0 min
Bekijk recept
Varkensvlees Met Orgaanvlees
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept