Kotelet Van Hersens

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de fijngesneden sjalot en fijngestampte look in de gesmolten boter fruiten. voeg de hersens toe en laat het geheel goudbruin bakken op een gemiddeld vuur. peper en zout toevoegen. bij het opdienen besprenkelen met citroensap.

Kotelet Van Hersens is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolrabi Met Hersens
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gekookte rundtong met rode biet en h
0 min
Bekijk recept
Varkensvlees Met Orgaanvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoete en pittige kotelet
0 min
Bekijk recept
Kopenhagense kotelet
0 min
Bekijk recept
Kotelet op grootmoederswijze
0 min
Bekijk recept
Kotelet met uisaus
0 min
Bekijk recept