Gekneusde Nieuwe Aardappelen In Koriander En Rode Wijn

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie op een laag vuur in een pan die zo groot is dat de aardappelen er in een enkele laag in passen. Doe er de aardappelen, korianderzaadjes, zout en peper in en bak de aardappelen, ze zo nu en dan omscheppend, aan alle kanten goudbruin.Voeg de wijn toe, laat die aan de kook komen en zet dan het vuur laag. Leg het deksel op de pan en laat de aardappelen in 15-20 minuten gaar worden. Schud de pan in die tijd zo nu en dan. Neem de pan van het vuur en hussel de verse koriander door de aardappelen.

Gekneusde Nieuwe Aardappelen In Koriander En Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijkgevulde groentesoep met pastinaak
330 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met zoetzure saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelgratin
55 min Bijgerecht
Bekijk recept