Vlierbessensiroop

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng kruidnagelen, kaneel en gember met het water aan de kook, laat een half uurtje zachtjes trekken, filtreer en laat afkoelen.Haal de bessen van de steeltjes en was ze. Doe ze met het kruidenaftreksel in een pan en breng aan de kook, laat even sudderen en pers het nog warme sap door een zeef. Breng onmiddellijk terug aan de kook en voeg er al roerend de suiker aan toe.Laat nog even doorkoken en vul af in potjes.

Vlierbessensiroop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Met nootjes gepaneerde hindesteak in 't paars en wit
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vlierbessensiroop
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Deceiver
Bekijk recept
Vlierbessenbolletjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Met nootjes gepaneerde hindesteak in 't paars en wit
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vlierbessensiroop
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Deceiver
Bekijk recept
Vlierbessenbolletjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept