Chocolade-Bananen.

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de schil van de bananen over heel de lengte open. Verwijder de vrucht voorzichtig,zonder de schil te beschadigen. Laat de chocolade in het water smelten. Voeg er de poedersuiker en de kaneel aan toe,en daarna de in grote stukken gesneden bananen. Mix alles fijn,zodat u een dikke,homogene puree hebt. Vul de bananeschillen met de moes. Maak ze zo keurig mogelijk dicht en wikkel ze in aluminiumfolie,zodat het moes niet kan ontsnappen. Plaats de bananen gedurende twee uur in de koelkast.(om het af telaten koelen). Verwijder voorzichtig de schil. U hebt nu chocoladebananen met dezelfde textuur als echte,mooi bruin van kleur en heerlijk geparfumeerd met chocolade.

Chocolade-Bananen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept