Kalfstong In Bieslooksaus

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de tong uit de pan, spoel hem af en verwijder het keelstuk en het vel van de tong. Zeef het kookvocht en doe dit in een pan. Laat het kookvocht op vrij hoog vuur inkoken tot nog ca. 2 1/2 dl vloeistof is overgebleven. Kneed van de boter met de bloem een balletje en roer dit door de vloeistof tot een gebonden saus is ontstaan. Laat de saus op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes koken. Snijd de tong in plakken. Voeg de tong met de koffieroom en het kleingesneden bieslook aan de saus toe en laat het gerecht door en door warm worden, maar niet meer koken. Serveer de tong in de bieslooksaus.

Kalfstong In Bieslooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolischnitzel met gele rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met frisse bieslooksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzel met bieslooksaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijsjes met koolraap in paprikasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kalfstong, kwarteleitjes en French dressing
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfstong met kroon van rijst
Bekijk recept
Kalfstong met kroon van rijst
Bekijk recept
Kalfstong In Witte Wijnsaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept