Bestrooi de medaillons met zout en peper,en haaI ze vervolgens door de bloem. Verhit 50gr. boter in de koekepan en bak daarin de medaillons aan beide zijden snel bruin. Temper het vuur en laat het v1ees nog aan beide zijden enkele minuutjes braden. Verhit intussen de resterende boter in een andere koekepan en bak, onder regelmatig roeren, de bacon en cantharellen in enkele minuten bruin. Neem de medaillons uit de pan en houd ze warm. Sjalotten en jeneverbessen in de pan en bak deze al roerend in het vet. Blus af met Brand Sylvester en de bouillon. Schraap de eventuele aanbaksels goed los, breng het geheel aan de kook en laat de saus voor de helft inkoken. Passeer deze vervolgens door een zeef , breng op smaak met zout en peper. Verdeel de over 4 borden, leg er de medaillons op en garneer deze met de bacon en canatharellen. Serveer direct met gebakken aardappeltjes en bloemkool
Limburgse Kalfsmedaillons is een recept van Smulweb.nl