Rijstepap Onder Een Karamellaagje

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de rijstepap volgens het basisrecept, maar vervang de melk door de slagroom en voeg 2 el fijne kristalsuiker toe.Verdeel de abrikozencompote over vier ovenvaste (glazen) schaaltjes en schep de rijstepap erop. Laat de pap afkoelen en dan in de koelkast door en door koud worden. Bestrooi ieder schaaltje gelijkmatig met 2 el donkere basterdsuiker en zet de schaaltjes zo dicht mogelijk onder de hete grill. Laat de suiker in 4-5 minuten karameliseren.

Rijstepap Onder Een Karamellaagje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bloedsinaasappel-taart
Bekijk recept
Oosterse rijstpap onder een karamellaagje
0 min
Bekijk recept
GEGLACEERDE VARKENSROLLADE
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige rijstepap met aardbeien en honingamandelen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Ris a la mande (Deense rijstepap)
40 min Nagerecht
Bekijk recept