Witte Chocofantasie

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade in het water op ongeveer 40 graden. Week de gelatineblaadjes in een beetje water en los ze op in de gesmolten chocolade. Voeg de mandarine napoleon toe en laat het geheel afkoelen bij kamertemperatuur. Klop de slagroom, maar het mag niet helemaal stijf zijn. Vermeng de slagroom en het chocolademengsel met elkaar. Schep het mengsel in kleine schaaltjes en laat het opstijven in de koelkast.

Witte Chocofantasie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept