Chocolade- Espressorol

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Chocolade in stukken breken. in de pan boter en chocolade zacht laten smelten. biscuits verkruimelen. espresso met vanillesuiker door de chocolademengsel roeren en koekkruimels erdoor scheppen tot geheel goed gemengd is en even laten opstijven. Stijve mengsel op aluminiumfolie storten en rol van maken van ca. 6 cm doorsnede.Aluminiumfolie eromheen dicht vouwen. Rol in de koelkast verder laten opstijven( minimaal 1 uur) Chocoladerol uit de koelkast halen en in 16 plakken snijden. Plakken op bordjes met peodersuiker bestrooien. eventueel met slagroom garneren

Chocolade- Espressorol is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept