Gegrilde Ananas~Met Kiwi Margaritadip

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ananas in plakken van ca 1 1/2 cm dik.Schil ze en verwijder de zwarte pitten. Besprenkel het vruchtvlees met contreau en laat de drank minstens 15 minuten intrekken.Schil voor de dip de kiwi′s en pureer ze grof in de keukenmachine of hak ze heel fijn.Roer er de tequilaa,het conteau,het limoensap en de poedersuiker door.Bewaar de dip tot gebruik in de koelkast.De plakken ananas in ca. 4 minuten lichtbruin kleuren op de BBQ.Keer ze 1 of 2 keer.Bestrooi ze vlak voor ze klaar zijn aan beide kanten met poedersuiker en gril ze nog heel even.Ze krijgen dan een lekker gekarameliseerd smaakje.Verdeel de plakken ananas over bordjes en schep er wat van de dip naast.

Gegrilde Ananas~Met Kiwi Margaritadip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept