Fruitspiesjes Met Ijs

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de meloen, halveer hem en verwijder de pitjes.Snijd de vrucht in 8 stukken en halveer elk stuk nog eens in de breedte. Pel de bananen en snijd ze in blokjes. Snijd de ananasschijven in vieren. Rijg het fruit om de beurt op houten spiesen, bestrijk die lichtjes met aardbeienjam en verpak ze per twee in aluminiumfolie.Warm de pakketjes maximaal 5 minuten op de barbecue op.Pak ze daarna uit en serveer het fruit onmiddellijk met roomijs en slagroom.Wie een kleurig bord gebruikt, maakt het dessert helemaal af door het geheel te bestuiven met poedersuiker. Een bloemzeef geeft het mooiste resultaat.

Fruitspiesjes Met Ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Zomerse fruitspiesjes
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocosandwich met roomkaasmousse
1 uur-
Bekijk recept
Fruitspiesjes met chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitspiesjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept