Gevulde Peren Met Roomkaas

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren, halveer ze in de lengte en verwijder de klokhuizen. Was de citroen en snijd een stukje schil af. Kook de suiker met 2 dl. water en het stukje citroenschil tot stroop. Blancheer hierin de halve peren gedurende 5 minuten. Laat de peren afkoelen. Roer de roomkaas romig. Hak de gember fijn en meng hem door de roomkaas. Roer er het zakje klopvast door, zodat het mengsel wat stevig wordt. Spuit dit mengsel met een spuitzak met een grote spuitmond in de halve, afgekoelde peren.

Gevulde Peren Met Roomkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept