Geflambeerde Perziken

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de perziken, halveer ze en verwijder de pit. Bestrooi ze met poedersuiker en laat ze zo even staan. Klop de slagroom stijf en doe die over in een schaaltje. Doe de perziken over in een flambeerpan en verwarm ze zachtjes. Verwarm de kirsch, giet die over de perziken en steek dan onmiddelijk aan.

Geflambeerde Perziken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept