Gegratineerde Appel Met Rozijnen En Geitenkaas(3)

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan ruim water aan de kook. Schil de appels en halveer ze. Verwijder de klokhuizen. Leg de appelhelften in het kokende water en pocheer ze in ca. 6 minuten beetgaar. Neem zemeteen schuimspaan uit de pan en laat ze goed uitlekken. Vermeng de rozijnen met de gemberjam en tijm. Vul de appelhelften met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een lage ovenschaal. Verkruimel de geitenkaas/verse roomkaas en verdeel de kaas over de appels. Schuif de schaal ca. 10 cm onder een voorverwarmde grill en laat de gevulde appels in ca. 3-5 minuten gratineren.

Gegratineerde Appel Met Rozijnen En Geitenkaas(3) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept