Gepocheerde Appel Met Gember-kaneelsaus

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borden met appelpartjes in magnetron zetten (eventueel een voor een). Appel op vol vermogen in 2-3 minuten gaar pocheren. Uit magnetron halen en laten nagaren. Intussen het koffieroommengsel in de magnetron op vol vermogen in 3-4 minuten laten inkoken tot sausdikte. Tussentijds 2-3 keer doorroeren. Gember-kaneelsaus over appelpartjes schenken. Garneren met gemberplakjes. Bolletje vanille-roomijs ernaast scheppen.

Gepocheerde Appel Met Gember-kaneelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappel-kaneelsaus
- 10 min-
Bekijk recept
Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne Met Pompoen En Kaneelsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dadelcreme Met Amandelen En Kaneelsaus
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept