Gepofte Appel Met Bokbier-karamel

2
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klokhuizen uit de appels verwijderen en de appels in de op 200 graden voorverwarmde oven in 20 minuten gaar poffen. De suiker in een pan met dikke bodem goudbruin laten worden. Het bokbier hier voorzichtig bij schenken. Let op spatten! De saus al roerend even laten doorkoken en bij de gepofte appel serveren. Met een toefje slagroom garneren en eventueel nog wat opsieren met partjes vijg en bitterkoekjes.

Gepofte Appel Met Bokbier-karamel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept