Gepocheerd Peertje Met Caramel

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gram suiker en 1 dl water laten inkoken en branden tot caramelstadium. Blussen met 3 dl water. Wijn toevoegen met kruiden. De peertjes erbij en gaar stoven. Peeretjes uit het vocht halen met boter overgieten en even verwarmen in de oven.

Gepocheerd Peertje Met Caramel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarine-caramelshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt limoen, appel en vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brioche met gepocheerd ei
20 min
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept