Gepocheerde Appel Met Mandarijntjes

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de mandarijntjes in een zeef uitlekken. Schenk het pocheervocht in een litermaat en breng het opnieuw afgedekt in 6 tot 7 minuten op volvermogen aan de kook. Roer het aardappelmeel met de eetlepels water glad en bind de saus hiermee.

Gepocheerde Appel Met Mandarijntjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oranje charlotte
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept