Rumbananen

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm het limoen- of citroensap met de rum in een pannetje en roer er de bruine suiker door. Blijf roeren tot de suiker geheel in de rum is opgenomen. Snijd met een scherp mes de schil van de bananen op twee plaatsen aan weerszijden open. Trek de bovenste helft van de schil eraf. Leg de bananen met de ongepelde helft op het rooster van de barbecue boven gloeiende kool. Draai, als de schil is geblakerd, na ongeveer 15 minuten, de bananen voorzichtig om en laat nog 1 minuut roosteren

Rumbananen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Valentijnsdag: Vurige Rumbananen
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Valentijnsdag: Vurige Rumbananen
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept